Zware bevalling voor Warsco Dames tegen Helchteren

Warsco Eisden, zonder Vicky Hazen, mocht de hekkensluiter uit 1ste provinciaal HVC Helchteren partij geven. Al vlug stonden de bordjes op 5/0, een kloof die stelselmatig kon worden uitgediept, zodat de meiden van coach Martine Cauberhg naar een makkelijke setwinst konden doorstomen: 25/13.

edgardbronckaers

Was het het coachen van Jo Shops, dat toen vruchten begon af te werpen? Een herboren Hechteren toonde dat het niet op de juiste plaats bivakkeerde in de rangschikking. Via een 3/2 achterstand ging het naar 4/5, een voorsprong die de meiden uit Hechteren niet meer verloren lieten gaan: 13/16 en setwinst bij 17/25.

In set 3 zetten de meiden van Eisden, niet aan hun beste wedstrijd bezig, de puntjes weer op de i. Via 8/3 kregen we weer hetzelfde spelbeeld als in set 1 en walste Eisden over de tegenstander.

Wie dacht dat het draadje bij Hechteren daarmee zou knakken, kwam bedrogen uit. Na een nek-aan-nekrace tot 12/11, namen de meiden van Warsco de wedstrijd weer in handen en bouwden ze aan de overwinning: 20/15. Helchteren putte uit de laatste energiereserve en kon de achterstand omzetten in een voorsprong bij 22/23 en het had zelfs setpunt bij 23/24. De dames van Warsco Eisden zette deze scheve situatie toch nog recht door 3 punten op rij te scoren: 26/24 winst.

Warsco Eisden - HVC Helchteren : 3/1 - setstanden 25/13; 17/25; 25/14; 26/24

Warsco: Huyskens V.; Pascucci Silke; Vandael L.; Van Gompel K.; Di Benedetto S.; Daniëls S.

Bank: Gielen L.; Lenssen A.; Pascucci Senne; Meurmans H.; Hanoulle E.

Libero: Santermans E.

Coach: Caubergh M.

Helchteren: Lefrere J.; Linden L.; Maey N.; Eyckens J.; Ceyssens E.; Vanlaer S.

Bank:Plessers J.; Kerkhofs H.; Hollanders L.

Libero: Plessers K.

Coach: Schops J.

Scheidsrechter: Hermans Maurice

Edgard Bronckaers


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio