Ongevallen met vrachtwagens

Print

Ongevallen met vrachtwagens

Mijnheer Stevaert lijkt mij iemand die echt iets aan de verkeerssituatie wil doen, ( ten minste als ik hem hoor praten ).
Mijnheer Stevaert richt a.u.b. Uw aandacht op de vrachtwagens i.p.v. het plaatsen van camera’s al of niet bemand, en dit dan ook nog op plaatsen en tijdstippen dat het meer dan duidelijk is dat het niets maar dan ook niets te maken heeft met bevorderen van de verkeersveiligheid maar duidelijk met de bedoeling om geld in het laatje te krijgen.
Mijnheer Stevaert deze week alweer chaos op onze autowegen a.g.v. gevaarlijk rijgedrag van vrachtwagenbestuurders. Als U echt iets wil ondernemen haal dan als de weerlicht de crouse-control uit de vachtwagens, en volg zeker niet onze noorderburen door het plaatsen van een “ biepje “( LDWA ), en zeker 75% van de kop staart aanrijdingen zullen tot het verleden behoren. Er zijn jongens bij die met de voeten op het dashboard rijden, en dit op nog geen 5mtr afstand van elkaar.
Om U zelf te overtuigen van het rijgedrag van het overgrote deel van de vrachtwagen bestuurders, ga eens een halve dag van op een brug over de autostrade staan kijken. IK weet zeker dat U door de maatregelen die U dan gaat nemen levens gaat redden en veel geld gaat besparen.