KTTC Leopoldsburg speelt tweemaal gelijk

De tweede speelweek in Landelijke tafeltennis leverde een ‘koninklijk Limburgs duel’ op:  Leopoldsburg A speelde 5-5 gelijk tegen Bree A. Het merkwaardige hierbij is wel dat beide ploegen de enige in Limburg zijn die zich “koninklijk’ mogen noemen. En nog een opmerkelijk feit: in de ploeg van Leopoldsburg speelden alleen maar linkshandigen.

Voor zowel Sarah als Lore was het hun debuut in de A-ploeg van de dames. Sarah walste over de tegenstand heen en won alle 3 de matchen zonder setverlies. Els kon alleen van Lore winnen en in de dubbel was het duo Thijs/Lemmens sterker dan Evens/Jans.

frankie

Lore Van Mol speelde een schitterende match tegen haar naamgenoot Lore Evens. Ze verloor slechts in de belle op 11-9.

Leopoldsburg: Sarah Thijs (B4) 3, Els Lemmens (C0) 1 en Lore Van Mol (D6) 0 + dubbelBree: Marie Evens (C0) 2, Karlijn Jans (C0) 2 en Lore Evens (C4) 1

Topduel

Ook KTTC Leopoldsburg B speelde thuis een topduel tegen Wenduine A. Het werd ook daar 5-5. Christaine Vanchaze won 3 partijen en Christiane Cornelis 1.In de dubbel was het duo Vanchaze/Van Mol sterker dan Delannye/Alossery zodat het een logische 5-5 uitslag werd.

Leopoldsburg: Christiane Vanchaze (C2), Christiane Cornelis (C6) en Yana Van Mol (D0)Wenduine: Emilia Qadhimi (C2), Laura Delannoye (D0), Evelien Alossery (D0)

www.ttcleopoldsburg.be

Frank Stans

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio