Jehovah's getuigen

Graag wil ik toch even reageren op het artikel dat verschenen is i.v.m. geen echte Getuige geweest te zijn. Het is waar, ik was niet officieel geregistreerd en had inderdaad nog een weg af te leggen voor ik in aanmerking kwam om mij te laten dopen (zoals meer vergaderingen bezoeken en van deur tot deur gaan), maar dit betekende niet dat ik mij geen “Getuige” voelde, het was zeer zeker mijn innerlijke wens een echte “Getuige” te worden (ook al staat die “wens” nergens neergeschreven). Hier zijn verklaarbare redenen voor die ik de lezer hier wil besparen. De meeste mensen die ik ontmoet zijn hier trouwens van op de hoogte.

Hilde Rossillon - 3560 Lummen

Maar doet het er uiteindelijk toe om vanuit mijn ervaring mee te werken in een hulpvereniging en slachtoffers te helpen? Heb ik na 7 j. geen ervaring en kennis genoeg opgedaan om te weten wat de gevolgen zijn van indoctrinatie en hierover mensen in te lichten?

Wie heeft trouwens het recht om een diagnose te stellen over depressies e.d. zonder eerst de feiten te kennen i.v.m. de gevolgen die men ondervindt van indoctrinatie, of die nu licht of zwaar was?