Voetbal, Jos Digneffe, Kermt

Print
Ja, ik ben Standardsupporter.
Nee, ik schrijf niet uit leedvermaak want binnen enkele weken staat ons in Luik hetzelfde te wachten als Anderlecht in Lyon overkwam.
Waarom schrijf ik dan wel?
Vooral om de pers tot kalmte aan te manen.
Anderlecht speelde "Champagne-voetbal"tegen............ o.a. Kortrijk, Cercle Brugge en Westerlo Het verpletterde de tweede uit de Turkse competitie die de week nadien thuis ook de boot in gaat tegen Trabzonspor van Broos dat op zijn beurt de week nadien thuis niet kan winnen van "FC totaal onbekend"

Boussa en Suarez waren weer eens "goudhaantjes".
Opnieuw is gebleken dat dit allemaal zwaar overroepen was.

In Lyon was het niet eens "Tafelbier-voetbal"en de" goudhaantjes" verwerden tot "gewone legkippen".

Dit constant ophemelen van prestaties van Standard, Anderlecht, en co als ze tegen Janneke en Mieke spelen draagt ertoe bij dat ze in Luik en Brussel nog echt gaan geloven dat ze Europees meetellen.
De dag dat in de Champ. Leg. het systeem ingevoerd wordt dat elke ploeg een premie (pakweg van € 500 000) krijgt per gescoord doelpunt.zijn onze eventuele vertegenwoordigers er per seizoen minstens een paar keer gloeiend bij voor "dubbele cijfers" zeker als Barcelona, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Real, enz.
gedurende 90' het gaspedaal blijven indrukken.

Laten we dus in de toekomst nederig blijven en vooral vooraf niet te hoog van de toren blazen zoals ook deze keer weer gebeurde in het geval van Anderlecht.
Onze topclubs en onze "nationale elf" zijn in het voetbal niet meer dan de "één-ogen" in het land der blinden.
Het is dus de logica zelve dat ze telkens het erom te doen is aan het kortste eind trekken..