TW Classic

Graag had ik gereageerd op de lezersbrief van Gerard Gielen uit Hasselt over TW Classic.

Els Maurissen - Bilzen

Ik vind zijn kritiek op de organisatie van het festival overdreven. Het is duidelijk al lang geleden dat hij nog op een festivalweide is geweest. Het gaat er immers bij ieder festival zo aan toe. En de meeste bezoekers met kinderen komen er toch uit nostalgie, dus moet de sfeer toch authentiek zijn. Het is en blijft een festival op een weide. Toegegeven, drank en eten zijn duur. Maar men kan toch niet verwachten dat erop een weide fantsoenlijke toiletten staan. En als men met 55000 toeschouwers veilig op de weide wil komen, is het toch normaal dat je hiervoor moet aanschuiven, net zoals het ook normaal is dat al die mensen niet zomaar zonder oponthoud de parkings kunnen verlaten na het concert.

Wij kwamen met de trein en bus en waren juist verbaasd hoe goed dit alles georganiseerd was. Misschien gaat Gerard Gielen beter een klassiek concertje meepikken in een van de vele concertzalen met stoffen zeteltjes.

Tot slot nog even vragen waar Gerard eigenlijk die 'schoonheidsfoutjes' van Bryan Adams heeft ontdekt, want die waren volgens mij in de verste verte niet te bespeuren!!