Politievakbonden

De vakbonden moeten niet dreigen met stakingen, ze moeten het doen, en niet alleen de vakbond maar iedere agent. Er wordt gezegd dat het merendeel van de agenten 95% van hun loon ontvangen, waar halen ze het, ik heb in de familie een ex-rijkswachter en een agente. Van verleden jaar april ontvangt laatstgenoemde 80% van haar loon, er werd zopas aan haar meegedeeld dat ze 20% van haar verlofgeld, volgend jaar zal uitbetaald krijgen. Dat is de realiteit.

Triki Georges - Lummen 3560

Meer blauw op straat is nog zoiets, voor de hervorming had je als burger de kans een wijkagent te zien, al was het maar uit verveling dat hij de wijk eens afwandelde. Nu, na de hervorming, worden ze de straat opgestuurd met een boekje en een potlood en mogen ze niks anders doen dan pv's uitschrijven, ze moeten immers zorgen dat de staat geld heeft voor het plagiaat van de kostums en hun vergoedingen gedeeltelijk uit te betalen. Het bedrag dat ze betalen voor het plagiaat uit te kopen mag de burger, niet weten.

Wanneer gaan de burgers en de agenten eens wakker worden, er zijn er natuurlijk die niks te kort hebben, kwestie van de groep in twee kampen te verdelen.(Kijk maar naar de heer Van Keer) Het mag de burger niks meer kosten, een veiliger gevoel. Arme goedgelovige burgers, ze betalen hun blauw (VLD) aan boetes. Arm België, in Nederland zijn ze al 10 jaar bezig met hervormen, en daar bolt het ook niet. Ik hoop dat ge begrijpt dat ik U nu vraag mijn adres niet te publiceren, gezien het voor de betreffende gezinsleden gevolgen zou kunnen hebben.