Vakantie aan zee

Dit is een waar gebeurd verhaal en het is me vandaag (12/07/02) overkomen.

Joske Dreesen - Opitter

Bed & Breakfast genomen in Blankenberge. Aan de hotelier gevraagd waar we het best konden parkeren. Deze man vertelde me dat ik het best kon parkeren op de dicht bij gelegen markt, maar een ticket moet nemen tot morgen vroeg. Zo gezegd zo gedaan en een parkeerticket genomen tot 12/07/02 10.30h. kosten 5 euro.

Groot was ook mijn verwondering dat er op vrijdag morgen (12/07/02-09.00h.) marktkramers stonden en mijn auto was af gesleept.

Waarom verwittigde die hotelier mij niet hiervoor?

Waarom stond op het parkeerticket niet dat ik maar tot 03.00 kon parkeren.

Ik ben dus afgezet door te veel aan parking betalen, ik moet de afsleep kosten betalen en later volgt nog een boete. We werden afgevoerd naar de takeldienst in een politievoertuig juist gelijk een bende dieven. En ja er waren zeker een 20-tal toeristen (deze heb ik gezien) die van hetzelfde laken een broek hadden.

De gemeente van Blankenberge, de politie, de takeldienst en de hotels spelen onder 1 hoedje en gebruiken maffia praktijken om de Vlaamse toeristen zoveel mogelijk geld uit hun zakken te kloppen.

Volgende keer weer naar de Nederlandse kust waar iedereen veel beleefder is en waar op de koop toe ook nog alles beterkoop is.

Voor de rest een prettige vakantie.

Meer over Chili