Toeternietoe met L&M Band halen record aantal bezoekers naar Molenpoort.

Het was te verwachten: een zomeravond die je normaal alleen in het zuiden beleeft en de L&M Band op de planken. Dat vraagt om records te breken en zo gebeurde het dan ook. Het Molenpoortplein heeft woensdagavond haar grens bereikt en de leden van Toeternietoe ook.

Chretien Paesen

Het was zwoegen en zweten voor de dames en heren in het groen want overal en voor iedereen moest er drank zijn. Véél drank.

De L&M Band, Louis & Maurice zeg maar, liet zich versterken met een toetsenman en een bassist. Normaal veroveren beide iconen het publiek met z’n tweetjes maar nu was enige versterking welkom. Echt op dreef kwamen de Molenpoortbezoekers niet: te warm en te lui om mee te zingen. Alleen als Louis & Maurice de Limburgse toer op gaan willen hier en daar stemmen weerklinken.

Wie op een zomerse avond naar een stadsconcertje trekt, dat bovendien ook nog een gratis is, neemt de kinderen mee. Voor hen stond een springkasteel opgeblazen en wat verderop jongleerden een paar handige jongens met ringen, kegels en ballen. En zo konden pa en ma op hun gemakske een pint drinken en volop proeven van de sfeertje op het Molenpoortplein.

Ook wij zijn komen kijken en genieten maar dan wel met de camera in aanslag. U vindt de foto’s hier: http://picasaweb.google.com/foto.toeternietoe/LMBand

Chretien Paesen

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio