Toeternietoe goes very Blues met Wacky Mecky Bluesband

Woensdagavond slaakte het Molenpoortplein een collectieve zucht van opluchting. Het zou droog blijven! Na de stortregens van vorige week was dat een welgekomen afwisseling. Het Molenpoortplein liep dan ook aardig vol en, gezien de warmte van de dag nog in ieders lijf zat, werd er heel wat bier rondgezeuld.

Chretien Paesen

Toeternietoe op z’n best!

De gastband, Wacky Mecky Bluesband bracht met lange slepende blues iedereen op goede hoogte. Eigenlijk speelt Wacky Mecky nooit zichzelf op de voorgrond. Ze hangen met hun stemmen en de instrumenten een sfeertje op, ergens in de lucht. Best te genieten op dit plein met geroezemoes alom.

Hun blues is niet altijd de perfecte harmonie tussen vocals en instrumentals maar dat hoeft eigenlijk ook niet. Blues heeft altijd een beetje slordigheid in zich, en hoeft niet altijd in perfecte maatjes en pasjes te lopen.

Tijdens de pauze toeterden de Toeternietoeters door het koper heen de ambiance over de hoofden heen. Altijd een sensatie, die gasten in ’t groen!

Wij proefden mee van de gezelligheid en namen foto’s. U kunt ze hier vinden: http://picasaweb.google.be/foto.toeternietoe/WackyMeckyBleusband

Chretien Paesen

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio