Parkies Kaperconcert: The Boozers boosten pure entertainment.

Print
Parkies Kaperconcert: The Boozers boosten pure entertainment.

Parkies Kaperconcert: The Boozers boosten pure entertainment.

Hasselt -

Wie op donderdag een natte avond verwachtte, vergiste zich. Het bleef droog. Aangenaam warm zelfs. Het volk stroomde toe en Kapermolen verkende haar grenzen met een park vol opgeluchte mensen.

Dit is waar ze op zaten te wachten: een droog Kaperconcert.

 

The Boozers waren aangekondigd als een allegaartje van zwaar drinkende muzikanten wiens repertorium zwalpt op walmende alcohol. Zo stond en staat het ongeveer in de programmabrochure van Palm Parkies en zo kondigde Wilfried de groep luidkeels aan.

 

Groot was de verbazing en vooral de opluchting toen de band uitpakte met de eerste covers. Goeie muziek, geoefende stemmen en een publieke interactie om jaloers op te zijn. The Boozers zijn géén dronkemansbandje! Dit is een mega sound machine die elke song tot in de puntjes verzorgt. In elke cover legden ze hun ziel. Met een acht man sterke band –sorry, zes plus twee keigoede vocale meiskes- kan natuurlijk heel wat gepresteerd worden. Maar toch; dit is iets waar menige kaperbezoeker nog aan gaat terugdenken.

 

Het Kaperconcert met The Boozers is bij deze geregistreerd als ‘de betere soort’. Wij genoten mee en liepen tussen de dansende en keuvelende parkbezoekers door, de camera in de aanslag.

 

U vindt de foto’s hier: http://picasaweb.google.be/foto.palm.parkies/TheBoozers

Chretien Paesen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio