Toeternietoe met A la Carte: uitgeregend maar niet uitgezongen

Aanvankelijk zag het Molenpoortplein er erg zomers uit. Taterende mensen palmden de gezellige tafeltjes in en het leek, ondanks de weerkundige voorspellingen, toch een mooie avond te worden.

A la Carte zette in met “Stuck in the middle with you” maar dat pakte niet meteen. Dan maar inhaken op “Que sera?” en dat ging al wat beter. A la Carte leeft op een breedspectrum playlist. Ze kunnen zowat alles aan en dat zint de bezoekers van het Molenpoortplein wel.

Om precies kwart voor negen, de kelen waren nog niet echt opgewarmd, scheurde de hemel open en viel de regen in sloten op het plein. Meteen was het stormlopen naar de tenten waar iedereen dicht opeengepakt een beetje angstig naar boven keek. A la Carte was even uitgezongen. Inderhaast werden de lichten gedoofd en de geluidsinstallatie in veiligheid gebracht.

Dit was het moment waarop de blazers van Toeternietoe in de bres sprongen. In de gietende regen beklommen zij het podium en gaven voor hun gasten, die wat verderop onder de tenten schuilden, hun concert.

Wat A la Carte achteraf nog probeerde; het zou niet echt meer goed komen ook al waren ze nog lang niet uitgezongen. De regen heeft daar het laatste woord in gehad.

Was u daar ook? Dan zit uw foto beslist in dit fotoalbum: http://picasaweb.google.be/foto.toeternietoe/ALaCarte

Chretien Paesen

Chretien Paesen

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio