thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

GAIA

Mevr. Jordens kunnen we het niet kwalijk nemen dat zij geen gevoel voor nuance heeft en een aantal zaken door elkaar haspelt, maar zij probeert om een bepaalde

Elisabeth De Nijs - Opwijk

dierenrechtenorganistie zwart te maken en daar kan ik niet tegen. heeft deze mevrouw nu echt nog steeds niet begrepen waar dierenrechtenaktivisten mee bezig zijn?? En waarom wordt er ons steeds verweten dat wij iedereen proberen te bekeren? Wat mij ook opvalt, is dat als je je inzet voor dierenrechten, er steeds wordt aangenomen dat je daarom mensenrechten minder belangrijk acht. Iemand die al zijn vrije tijd steekt in gitaar spelen, wordt nooit gevraagd waarom hij niets doet tegen de honger in de wereld.

Iedereen kiest tich zelf zijn prioriteiten?? En niemand kan alles tegelijk doen! Martin Luther King zei het al: "To resist is our duty when injustice is law".Deze mevrouw beschouwt dieren als een object, die enkel waardig zijn om te leven om een functie te vervullen: een koe is nodig voor het vlees, een hond kan waken en blinden begeleiden,... En vele van die boeren zijn absoluut geen dierenvrienden, je mag je koe en je varken nog zo in de watten leggen, uiteindelijk worden ze toch geslacht. Hoe kan je van een dier houden en het daarna opeten!!I zou zeggen, leven en laten leven, en dat geldt ook voor de derenrechtenaktivisten, wij doen geen vlieg kwaad.