thumbnail: null
thumbnail: null

Rode Duivels

Met grote verbijstering heb ik in het Belang van Limburg van zaterdag 15 en zondag 16 juni ll. het artikel gelezen in verband met de spelersvrouwen op pagina 4.

Daarin kan ik concluderen dat er heel wat gelachen wordt met Wesley SONCK. Vooral als zijn echtgenote Evy niet van de partij is.

François Thijs - 3665 As

Het stoorde mij enorm dat de vrouw van Eric DEFLANDRE, Gretchen genaamd, spotte met onze "Gouden Schoen - Profvoetballer van het jaar en de Topschutter van de Belgische compititie. Zij drukte zich in het Frans uit alhoewel het een Nederlandstalige krant is.In een weekblad (Humo genaamd) vertelde zij in een intervieuw dat zij tot over enkele jaren geleden geen woord Frans sprak.Zij moest een tolk gebruiken om haar verstaanbaar te maken ten opzichte van Eric.

Voor de wedstrijd tegen Rusland kon Frank RAES van de VRT het ook niet nalaten om te lachen met Branko STRUPAR. Volgens hem zingt hij toch nooit mee met het Belgisch Volkslied. Hij is zeker niet de enige. Bij het bekijken van de beelden zagen wij dat de volgende spelers : Daniel VANBUYTEN, Johan WALEM en aanvoerder Marc WILMOTS ook niet meezongen. Deze personen zijn tot geboren BELGEN!!!

Tevens is het algemeen geweten dat de Franstaligen (buiten VERHEYEN) steeds de voorkeur krijgen bij WASEIGE. Ik vind het belachelijk dat de trainer vertelt dat Wesley SONCK niet in "vorm" zou zijn. Wat heeft VERHEYEN bewezen tijdens de match tegen RUSLAND. Totaal niets.Maar toch blijft hij de favoriet van de trainer, alhoewel Wesley SONCK ons naar de 1/8 finale heeft gebracht