Drie jaar gratis met de bus

Wie zijn auto laat staan, ook al is dit een tweede auto, krijgt drie jaar lang een abonnement op bus en tram. De nummerplaat van de auto inleveren volstaat om het abonnement te verkrijgen. Dit heeft Vlaams minister Stevaert beslist (HBvL 10/06/02)

Bobke Vossen - 3680 Neeroeteren

Straks belooft Stevaert ook nog extra geld aan al wie op zijn voorstel ingaat. Stevaert vond de vermoorde Pim Fortuin een 'populist, als er nu één politicus is in België, die aanspraak mag maken op deze titel dan is het wel Steve 'Stunt'.

Het is normaal dat politici naar bekendheid zoeken. Want bekendheid brengt stemmen mee. Maar dat moet kunnen zonder goedkope sensatie te zoeken.

Stel dat dit voorstel van Stevaert wordt opgevolgd. Wat zal dat teweeg brengen in de sector werkgelegenheid, aan de minder inkomsten aan belastingen voor brandstof, voor de staat, en noem maar op. Heeft Stevaert daar ook al eens bij stil gestaan?

Indien Stevaert iets wil afschaffen, zal dat het legale gebruik van cannabis moeten zijn. Want volgens deskundigen beneveld cannabis de menselijke geest en weet de persoon in kwestie,niet meer of hij nog iets zinnigs zegt of doet..