thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Romantisch genieten in Sogni d’oro

Wilt u ook zo graag naar Italië? Geen probleem want het is echt niet zo ver. Ook in Peer kan u van het echte Italië genieten. En dan wel in Sogni d’oro.

In de Bomerstraat maakt u kennis met klein Italië. Niet alleen in het restaurant L’ uno coll’ altro waar u de lekkerste Italiaanse gerechten kan krijgen, ook in het hotel Sogni d’oro dat er net langs gelegen is.

liseeerdekensxios

Het gebouw is een oud huis uit de jaren ‘60 waar eigenaar Franco een vijftal jaar geleden een charmehotel van gemaakt heeft. De stijl van het hele gebeuren beschrijft hij als een mix van stijlen, alles wat mooi en romantisch is. Dit hotel, wat ook wel eens een bed & breakfast wordt genoemd is heel gezellig en romantisch. Het ideale uitje voor een weekendje Peer.

En ook de binnenkant van het hotel mag er wezen. Het is een apart en supergezellig ingericht hotel, waar je zelfs  in Italië van zou kunnen dromen. Ook de ontbijtzaal is prachtig ingericht en past perfect in het Italiaanse plaatje.

Een nieuw initiatief waar de hotel- en restaurantuitbater nu mee bezig is zijn de Italiaanse spelen in Peer. Dit evenement gaat door op 21 juni in en rond het hotel. Het is de eerste keer dat zulk evenement zal georganiseerd worden en ook stad Peer doet hier aan mee. Ze zijn vastberaden om er iets leuk en vooral sfeervol van te maken.  Er zullen verschillende spelen worden georganiseerd, een voorbeeld hiervan is een paal met boter om het snelst beklimmen. Dat belooft alvast!

Lise Eerdekens


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio