Dierenhappening

Print
We komen net terug van Hasselt " Dierenhappening" , ik las vanmorgen het artikel in de krant over Gaia en vond het sterk overdreven maar nu moet ik hun wel gelijk geven . Ik ben bijna 17 jaar en dieren betekennen voor mij heel veel .
Ik kan er best in komen dat ze daar een muis of rat in een kistje duwen , maar de vogels zaten er maar heel krap bij en dan "de koe " waar het eigelijk over gaat
Dat beest lag daar , hoog zwanger , te puffen om lucht te krijgen en geen water en dan nog al dat volk rond haar.
We zijn gaan rond vragen om het beest te helpen, er waren meerdere mensen die een klacht wilden gaan indienen maar niemand was verandwoordelijk voor "de koe" , later iemand van de organisatie wist ons te zeggen dat "de koe" toebehoorden aan de VZW Dierenhappening , echte schande , ze moesten nooit nog een goed keuring krijgen om dit te organiseren , mij zal je er nooit nog naar toe krijgen , om te zien hoe ze daar beestjes laten lijden , door plaats gebrek en geen voeding.
Een koe hoort in een weide en niet in een hok bij 30.000 mensen en vogels horen bij bomen en bos en niet tussen al dat lawaai .
En dan zwijgen over de kameel die ieder kind of bezoeker moest dragen , dat mensen dat zelf willen snap ik niet, dat ze dan op vakantie gaan om daar op te zitten, maar ja , ik ben dan ook een dieren vriend.
EEN ECHTE SCHANDE!