Milieu

Langs alle kanten worden we overstelpt door richtlijnen hoe we ons milieu kunnen respecteren. Enkele weken geleden kwam ik met mijn hond aan de waterplas aan de oprit van de A 24 in Eksel.Daar lagen een zestal 5-literbussen van motorolie,ze waren vol dus ik denk dat het gebruikte olie was. Ik als voorbeeldige burger meld dit aan de gemeentelijke milieudienst in de hoop dat daarmee alles wel in orde zal komen. Vorige week op dezelfde plaats,dezelfde oliebussen maar ditmaal lagen ze al in een plasje olie,ze waren aan het uitlopen dus. Vandaag.Blijkbaar heeft een of andere grapjas het leuk gevonden om met zijn 4x4 over die bussen te rijden want nu is het één grote smurrie.De struiken zitten tot op een hoogte van 70 cm onder de olie,de grond is doordrenkt van olie en er hangt een stank van olie,wat dacht ge!

P.M.

Wat verwacht de overheid eigenlijk van de burger? Had ik dan die lekkende viezigheid zelf in mijn auto moeten laden en naar het containerpark brengen?

Mensen met een hond,houdt uw dier aan de lijn tot aan het water want je moet al serieuze capriolen uithalen om niet in de smurrie te trappen.

Wijze les;Milieuovertredingen mogen wel gemeld worden maar er gebeurt niks mee....