Mc Ewan

Print
Als medesponsor van de Lotto-Predictorploeg (via mijn sporadische lottobijdrage), eis ik bij deze het ontslag van de beide ploegleiders.
De manier waarop zij hun enige kanshebber op succes en dagwinst in de rit naar Tignes hebben in de steek gelaten tart mijn gezond verstand.

Vanaf de start van deze alpenrit lieten ze hem moederziel alleen. Zelfs voordien,bij het vertrek naar de start, gaf hij helemaal verlaten een interview aan de VRT, waaruit bleek dat hij door eenieder al was opgegeven. Beschamend en enkel en alleen een bevestiging dat deze intercontinentale ploeg in wezen een provinciaal ploegske is gebleven. Liever dan deze toprenner de kans te geven zich te herstellen van een paar dagen inzinking na zijn wereldprestatie in Canterburry, gaat heel de ploeg er vandoor om een illustere bekende als Cadell Evans waarschijnlijk van een top 15 plaats te verzekeren. Meer zit en zal er voor de andere Australiër niet inzitten. Dat zogenaamd ervaren sportbestuurders dit niet inzien, plijt niet voor hun verstandelijk- en wielerinzicht. Ik ken bij deze dan ook twee Boratpakjes toe, liefst van een te grote maat, met dito pruik, aan de heren Sergeant en Redant, bij wijze van gouden handdruk.

Aan Robby wens ik een goed herstel, het wereldkampioenschap en een ploeg hem waardig.