Klimaat

Print
In Duitsland trokken vrijdag 30/03/2007 twee kranten heftig van leer tegen wat ze de "klimaatleugen" noemen.
"CO2 is helemaal niet de reden dat de aarde opwarmt", kopte de Duitse krant Bild.. Zowel Bild als serieus broertje de Frankfurter Allgemeine zeggen in koor dat de klimaatdeskundigen ons een complex bezorgen en uit de auto aan het praten zijn..

Zelfs de bloedernstige Frankfurter Allgemeine beweert dat de opwarming van de aarde gewoon een natuurlijk verschijnsel is. "De invloed van mens (en auto) is minimaal. 8.000 jaar geleden was het ook aanzienlijk warmer dan nu. Van 300 tot 800 was het erg koud waardoor allerlei volkeren naar het zuiden trokken. Door vulkaanuitbarstingen schommelt de temperatuur de laatste eeuwen nogal", aldus de bekende krant.

Alle auto's produceren wereldwijd 2,1 miljard ton CO2-gas, de mens ademt nog eens 2,5 miljard ton uit. Maximaal vier procent van de totale uitsoot komt door de mens. Oceanen en dieren zorgen voor veel meer gas. En de Frankfurter Allgemeine durft zelfs een straffe uitspraak te poneren :" Zelfs wanneer alle auto's zouden verboden worden, zou dat geen enkele invloed hebben op het klimaat", aldus de bloedernstige krant.