Crisis KSK Hasselt

Print
Crisis KSK Hasselt

Crisis KSK Hasselt

Open brief aan Hugo Briers,
Beste Hugo,

Vandaag laat je in de krant (Het Belang van Limburg) weten dat je je niets aantrekt van de kritiek van de supporters. Zolang het bestuur en spelers maar achter je staan laat je weten.

Wel de supporters staan niet meer achter je en evenmin een deel van de spelers als je die soms hoort vertellen over je geweldige trainingen. Het is zelfs al zover gekomen dat je trainingen afschaft, we zullen die wel niet nodig hebben het draait toch lekker. Een speler als Rutten die met eersteklassetrainers gewerkt heeft noemt je "onbekwaam" in Het nieuwsblad enkele weken terug, zo een dingen vertelt een speler niet vlug.

Het draait zelfs zo goed dat we 3 op 15 hebben gehaald onder jou Hugo. Tegen drie rechterkollomploegen (Borains, Walhain en Verviers). Na zo een resultaten hou je de eer beter aan jezelf maar dat besef jij niet. Jij maakt liever de club kapot waar ik en zoveel anderen al jaren gaan kijken. Is het dan niet normaal dat wij ons eens laten horen????

Vandaag zeg je zelfs in het Belang " Woluwe was een klasse te sterk" . WIST JE HUGO DAT DEZELFDE PLOEG MET UITZONDERING RUTTEN BETER WAS ALS DIT WOLUWE IN DE OPENINGSSPEELDAG EN WIST JE HUGO DAT WOLUWE ZATERDAG ZIJN TWEE BESTE SPELERS OOK NOG EENS MISTE??? => en dan DURF jij zo krasse uitspraken te doen van " ze zijn een klasse te groot voor ons"

NEE HUGO => jij kan van de ploeg geen samenhangend geheel maken, dat is het probleem, maar de schuld bij de tegenstander leggen dat die een maat te groot is , is nonsens

Ik ben er wel mee akkoord dat er in het aanvallend compartiment dringende versterking nodig is, maar ook al komt die er , dan moet jij nog altijd weg....