Dedecker

Print
Wat ben ik blij dat deze dikke-nek eindelijk lik op stuk krijgt. Deze super verwaande en sociaal ongevoelige ego-tripper verwart immers de samenleving met een olympische competitie waar alleen goud en zilver en -al veel minder- brons tellen, en waar de rest mag huilen en jammeren over de gemiste kansen. In het overwinnigsgeroes van de kampioen wordt het geklaag van de "sukkelaars" immers niet gehoord. Het is duidelijk dat deze 'kampioen der kampioenen' keer op keer zijn persoonlijke ambities op een ministerportefeuille kracht wou bijzetten door super individuele uitlatingen die niets te maken hebben met politiek als beleid voor een samenleving. Als je deze 'superman' zijn zin zou geven, ja dan belanden we in een selectieve maatschappij waar alleen heersers en machtigen zich goed zullen voelen. Daarom is hij een "Gevaar voor Vlaanderen", erger dan het Vlaams-Eigen-Belang.
Ik betwijfel evenwel of hij ooit zijn les zal leren. Daarom is zijn super-ego te groot en zijn blik te eng. Het BVL maakte een indringende diepte-analyse van deze zo fel op "winnen" ingestelde man, dat hij vanuit zijn individuele ambitie, blind (lees ziek) geworden is voor de maatschappelijke realiteit om zich. Dat is zijn probleem, maar hij beseft dat nog niet. Genezing is dan nog ver weg.Hopelijk hebben sommige personen uit de media wel een lesje geleerd, want die hebben hem mee bekend/berucht gemaakt. Elke bewering van deze grootsmoel, gestaafd of niet, was immers goed genoeg om hem "in the picture" te brengen. En dat was net wat hij wou, precies om zijn individualistische ambities kracht bij te zetten. En het bleef maar lukken.

Voor alle duidelijkheid - omdat hij zo ongevoelig is voor kritiek en zich nooit aangesproken voelt - en tegenover zijn bewering dat kiezers hem niet haten, wel, ik haat hem!