Jean-Marie Dedecker

In de jaren 80/90 bracht hij regelmatig gouden medailles mee, dit als begeleider van het toenmalig judoteam. Met dergelijke super atleten was dat echter niet zo moeilijk. Het waren de judokas die ze verdient hadden.

Luc Van de Sompel - Ekeren Antwerpen

Tijdens zijn periode als senator heeft hij meer dan honderd wetsvoorstellen ingediend. Eén is er wet geworden, en dan nog één van minder belang.

Het overgrote deel van zijn boek zijn zaken die al eens verschenen zijn en tevens uitvoerig werden behandeld in diverse media. Gewoon overgenomen en met een brutaal sausje overgoten. Nut van het boek! Zelfs niet gechikt, wegens te dik, om een tafel die kwakkelt aan te passen.De afwezigheid van zijn partijgenoten bij de voorstelling van zijn boek, wijst erop dat hij weinig vrienden heeft in zijn partij en zeker daarbuiten nog minder. Norbert De Batselier spuwde destijds zijn gal uit over het kleutergedrag van De Decker.

Het zogezegde "stemmenkanon" is er nooit in geslaagd zijn dromen waar te maken, zoals burgemeester, minister, voorzitter en mogelijk gouverneur.

Nu hij uit de partij ligt als super liberaal zoekt hij een nieuwe bij hem passende bezigheid. Naar verluidt heeft hij die gevonden. Hij zou zich voortaan voornamelijk bezighouden met het leven en gedrag van mieren, en dan wel speciaal zoals hij er destijds uitvoerig over uitwijdde in de senaat, het seksuele leven van de mieren. Uitermate nuttig en boeiend!