Pukkelpop en water

Print
Pukkelpop en water

Pukkelpop en water

Een briefschrijver klaagt het feit aan dat er geen drinkbaar water voorzien is op de camping. Als deze persoon een regelmatige Pukkelpop ganger is, zou hij toch moeten weten dat hij vrij is om drank mee te nemen op de camping, zovééél hij maar wil zolang de verpakking geen glas is.
Dan beweert hij ook nog eens dat er geen water voorradig was in grote hoeveelheid
(porties groter dan 25cl.) ZEVER!!!!! Ik heb vrijdag nog zelf een vrachtwagen gelost met 8 paletten water (ik dacht flessen van 1 of 1.5 liter) + hetgeen wat al aanwezig was op de camping; moet toch ruim volstaan op de kampeerders hun dorst te lessen. En er was niet alleen water, melkproducten en frisdrank en natuurlijk bier waren er zoals elk jaar er ook weer bij!!!!!

Er is een shop voorzien in de GROTE tent waar je blind voor moet zijn om er naast te kijken waar je van alles kunt verkrijgen en aan de tap ( in diezelfde tent als de info-desk en de shop) werden de flessen water verkocht, die ik persoonlijk hebt gelost van de vrachtwagen.

En nogmaals -> niemand houd u tegen om uw eigen eten en drinken mee te nemen op de camping zolang dat gebeurd volgens de voorop gestelde regels !!!!!!!

Maar waar mijnheer niet over rept is hoe dat sommige kampeerders zich gedragen!!!! Ik heb serieuze redenen om later mijn eigen KINDEREN geen toestemming te geven om op de Pukkelpop camping te vertoeven!!!! En dit ligt niet aan de organisatie maar aan wat soort volk er op de camping loopt (dit geldt niet voor alle kampeerders!!!) Sommige ouders moesten eens weten wat hun jeugd ginder uitsteekt!!!!

Dit is een persoonlijke mening die vrijstaat van de organisatie van Pukkelpop en de Pukkelpopcamping.

Een misnoegde campingmedewerker die er al jaaaaren bij is.