Rimpelrock

Print
Rimpelrock

Rimpelrock

Het spijt me,maar bij deze fantastische organisatie moet er toch wat kritiek geuit worden. Met 4 familieleden waren we tegen 09.15 uur op de toegangsweide. We zaten heel vooraan op onze stoeltjes rustig te wachten. Tegen 09.45 uur (er waren toen zeker al 5.000 mensen aanwezig)rammelde iemand aan de binnenzijde op de alu-baren.Onvoorstelbare reaktie : 4.999 mensen vlogen recht,plooiden hun stoeltje op en drongen naar voor.Uit angst om vertrappeld te worden ben ik na 5 minuten
ook gaan rechtstaan.Bij ieder geluid dat van achter de poorten kwam werd er naar voor gedrongen. Ik heb daar zo 40 minuten als een mossel gestaan.
10.30 : poorten gaan open, en wat toen gebeurde kan men enkel met een stampede van buffels vergelijken,er werd geduwd en getrokken : precies kleine kinderen van 12 jaar. Daar ik vooraanstond geraakte ik nog tamelijk vlug binnen.Naar de stand van HBVL met de uitgeknipte bonnetjes voor de voorbehouden zone.Ja moeder,dit was onbeschrijflijk,hier werd net niet gevochten voor een armbandje.Ik kreeg elleboogstoten,er werd aan mijn kleren getrokken en in mijn rug geduwd.De 3 personen van HBVL konden de overrompeling niet aan.Er werd geroepen en getierd. De man achter de balie besloot plots om maar 1 bonnetje per persoon te verdelen,precies of men alléén naar Kiewit komt. Mijn zus zat in de zone + 50 maar had minder plaats dan wij.Afschaffen dat gedoe. Wij hadden een prima plaats met goed uitzicht,we hebben genoten. Een kleine opmerking voor Chockri : zorg voor een beter geluidstechnicus.De bassen waren te zwaar,tijdens het optreden van Laura Lynn bijvoorbeeld sloegen ze regelmatig door en werd ze onverstaanbaar.
Misschien een + 50-tiger vragen (ik ben kandidaat) om te assisteren !
Succes voor de volgende jaren.
PS :programmeer Eddy Wally nog eens nu het nog kan.Ambiance verzekerd.