Vaesen

Print
Vaesen

Vaesen

Vaesen houdt het voor gezien; hij is oprecht eerlijk en rechttoe, recht aan. Het verhaal klinkt me zo bekend in de oren. KV Mechelen indachtig zou het wel eens een ferme streep door het Genkse front kunnen zijn. Misschien zelfs het begin van het einde. Cordier stapte op bij KV, talentrijke spelers vertrokken en wat schoot er toen nog over van de Europacupwinnaar van weleer? Noppes. Van armoede ging Mechelen terug naar af.
Jaren geleden al dacht ik dat dat ook ooit zou gebeuren bij Genk. De besten gaan weg of worden weggefloten en degenen die nog overbijven, kunnen hun boeltje pakken (Jan Moons e.a.). Arm Genk dat met miljoenen overheidsgeld geen weet wist.
Arm voetbal dat met de huidige bondsmensen stokoud en stokstijf de plak zwaait in een corrupt landschap. Wat blijft er nog aan eerbied voor de betalende supporters?
Ik kan Vaesen bijtreden en wens hem veel succes in zijn verdere activiteiten. De enige die iets durft te zeggen vertrekt. Met opgeheven hoofd. Het ga je goed, mijnheer Vaesen.