Afrit 'eventjes' dicht

Print
Buiten de 33.333 radars, de dagelijkse honderden kilometers NORMALE files rond Brussel en Antwerpen, de groene heksenjacht in Mortsel en de sedert meer dan achttien maanden onbruikbare tunnel om de Koekestad te verlaten vanaf de omgetoverde leien worden nu ook Turnhout en Eindhoven onbereikbaar. Janssen Pharma gaat eventjes dicht voor een klein jaartje en de Lilse Bergen worden voor een zelfde periode vrijgegeven voor eekhoorntjes en verdwaalde herten.
In zeven maanden (zonder stakingen, vriesweder enz) heeft men de halve ring vernieuwd. In Beerse heeft onze verlichte administratie een lastencohier weten te versieren dat even lang duurt; voor één afrit !
Automobilisten blijven in vlaanderen de paria's van Verhofstadts welvaartstaat; benevens hun opgelegd boete-statuut van "belastings-ondersteuners" is hun enig recht in de file te - blijven - staan en liefst zonder morren want anders wordt men verslteten voor "zure vlaming" door de immer correcte "andere weggebruikers".
Ergerlijker is nog dat de zogeheten verenigingen voor de gemotoriseerde weggebruikers (VTB, TOURING etc) hun leden even hypocriet verdedigen als de VN de derdewereld landen : met holle woorden zonder enige autoriteit noch resultaat.

Het is dus nog maar eens wachten op DEDECKER om ook daarin een welgekomen initiatief te nemen. Succes verzekerd.