Racisme

Print
Waar zijn onze politiekers nu in godsnaam mee bezig? Als men nu ook al de kleine zelfstandige gaat aanpakken met Stasi-methoden, omdat hij wil kiezen wie hij in dienst neemt, dat gaat toch echt te ver. Ik kan hier enkel uit opmaken dat onze regering het probleem van rasicme NIET WIL oplossen, maar enkel groten maken! Verdeel en heers? Waar gaan we naartoe? Een maatschappij waar men verdraagzaam moet zijn maar ook z'n mond niet mag opendoen, geen mening hebben en niet kiezen met wie je werkt? Een land waar men de kiezers aan z'n voeten lapt? Democratie???
Wij gaan 60 jaar terug, en de gevolgen zullen ernaar zijn. Onze heren politiekers zaaien het zaad van fascisme! Het centrum voor rasicmebestrijding is een lachertje dat met merendeel van de Belgen de strot uitkomt, maar dat mag niet gezegd worden. Eigenlijk zouden al veel Belgen een klacht van rasicme moeten hebben neerleggen, maar die worden uitgelachen (of doorverwezen vaan het Vlaams Belang). Het VB blijft groeien. Ik ben tegenstander van het VB, maar waarom IN GODS NAAM drijven de andere partijen de burger steeds meer naar het VB. Is het soms de bedoeling? Ik vraag me echt af wie hier de bruine hemdjes draagt. Ze kunnen misschien een 'Staats-Sicherheit' oprichten om al die zogenaamde rasicten op te sporen en te interneren in kampen. Het 'centrum' zal dan pas echt gelukkig zijn. Heren politici, U VRAAGT EROM dat uw land onverdraagzaam word en alsmaar meer naar rechts verschuift. Of bent u daar soms blij mee, is het dat? Heren, u kunt niet zomaar afgeven of één partij, en ondertussen zelf olie op het rasicme-vuur gieten en doen of uw neus bloedt, zonder dat u vroeg of laat verantwoordelijk word gesteld voor creëren van een rechtse staat!

Aan de burgers die nu zo hoog van hun toren blazen met 'verdraagzaamheid' vraag ik om hun verstand te gebruiken en eens nuchter en eerlijk na te denken over waar de OORZAKEN van deze onverdraagzaamheid liggen, in plaats van een heksenjacht te maken op hun eigen volk. Of WILLEN zij de oorzaak helemaal niet zien, omdat dan de waarheid bovenkomt?