MP3-moord

Print
Aan de lezers van het belang.
Zouden we niet de hand in eigen boezem moeten steken naar aanleiding van de moord op Joe vanwege zijn mp3 speler? Is de opvoeding van onze kinderen nog wel goed, leren we ze nog wat goed en fout is, geven we onze kinderen nog wel genoeg aandacht, weten we waar ze de hele dag mee bezig zijn? Welke mensen durven nog op te komen voor een ander? Mijn mening is dat onze maatschappij aan het evalueren is naar een hele egoïstische maatschappij. Als je het zelf maar goed hebt, is het goed. Nu spreken jullie me natuurlijk tegen. Waarom organiseren mensen een mars.uurlijk een deel van onze maatschappij komt nog voor elkaar op,maar dan over een jaar Dan staat er een klein berichtje in de krant van weten jullie nog die arme Joe en zijn mp 3 en over 10 jaar is hij vergeten.
Laten we de moord van Joe niet zo laten en laat hem niet voor niks dood zijn gegaan.Laten we alle eens diep van binnen kijken en kijken of we wel eerlijk zijn tegen ons zelf.Nu schokt deze moord ons nog .Maar wie weet over een aantal jaar is het de gewoonste zaak van de wereld dat je word neergestoken omdat je iets bezit wat een ander graag wil hebben.We moeten onze kinderen niet zo verwennen door ze hun zin te geven omdat we veel gaan werken en geen tijd hebben voor onze kinderen.Moeten we niet eens zelf gaan beginnen met opvoeden en het niet overlaten aan de kinderdagverblijven,onthaalmoeders en scholen.Want welke ouder weet nog wat opvoeden is.De tv programma's van nu laten duidelijk zien dat ouders het niet meer weten.
Aan de ouders van joe ik vind het heel erg dat jullie, jullie zoon kwijt zijn,maar ik hoop wel dat het niet voor niks is geweest en dat jullie ondanks jullie verdriet ooit eens kunnen zeggen Door joe is de maatschappij verandert mensen helpen elkaar en laten elkaar niet meer links liggen en reageren op tijd als er iets aan het gebeuren is.Een maatschappij voor elkaar en met elkaar.