Leterme een gevaarlijk man?

Print
Leterme een gevaarlijk man?

Leterme een gevaarlijk man?

Uitgerekend Laurette, die Erdal heeft laten vluchten, om geen confrontatie met Turkije te moeten aangaan, zo regelen die brusselse walen alles. Vooruitschuiven en profiteren is een van hun meest gewiekste en beproefde trukjes.
De brusselse walen zijn al aan het schreeuwen voor ze gebeten zijn. Een typisch voorbeeld van mensen die iets te verbergen, maar vooral te verliezen hebben.
Hopelijk is het deze keer "meer wol en minder geblaat" van onze geiteboer.
De brusselse walen zijn als een verkwistende echtgenoot die de andere mee de dieperik in duwt zonder zich te verantwoorden. Hopelijk wordt deze splijtzwam vernietigd, kan Zaventem weer vliegen (boven Brussel) en wordt België gesplitst.
Als Leterme zijn woord houdt krijgt hij mijn stem zoniet zal ik er alles aan doen om het Belang nog verder te helpen zodat we tenminste één coalitie hebben die "manie military" die hardleerse ééntalige, verkwistende brusselse walen kan verwijderen van Vlaams grondgebied.
Als we dieper graven, zien we dat die brusselse walen als "amandelen van een volwassene" zijn vergroeid aan het Belgische systeem. Verwijderen is dus bijna onmogelijk maar vooral gevaarlijk. Onze vorige regeringen hebben zich altijd laten doen en daardoor is het zover gekomen.