Milosevic

Herhaaldelijk verwees ik reeds naar een VPRO-doc (NDL3) van vorig jaar waarin gedurende 45 minuten veelvuldige schendingen van de rechten van de verdediging in dit proces, op video vastgelegd, werden getoond. HERHAALDE. Geen enkele van deze lezersbrieven werd gepubliceerd. Toeval speelt overal weet ik.

Charles Van Heester - Antwerpen

Nu de oorlogsmisdadiger, die hij ongetwijfeld is om te zwijgen van zijn puppet-gehalte sedert de PANORAMA-vertoning van gisteren zondagavond, dood is zonder veroordeling, resten mij toch nog enkele andere genoegdoeningen.

Eerst en vooral zal NOOIT door wie ook kunnen bewezen worden of er nu sprake is van moord of zelfmoord tenzij men een nieuwe "holocaust"-wetgeving bedenkt. En dat de moord-aanhangers dan eeuwig zullen blijven verwijzen naar die afgrijselijke, monsterachtig uitziende italiaanse inquisiteuse is een pluspunt. Zij was het immers die in het zogenaamd neutrale internationale tribunaal zonder onderbreken een dominante vedette-allure ten toon spreidde en die onbetwistbaar de beklaagde zijn democratische rechten miskende wat "specialisten" en "correct denkenden" hieromtrent onafgebroken op radio en tv ook zonder oponthoud trachten te verdoezelen. Zoblijkt het bijvoorbeeld dat het voltallige DE MORGEN-personeel het rood-groene uniformpak voor zwarte kledij gewisseld heeft...

Uiteraard betreur ik deze afloop voor de grote massa familieleden van de rechtstreekse MILOSEVIC-slachtoffers maar velen kunnen nog terecht bij de NATO-bonzen (inclusief rood Cleasje ?) en de sexy-Clinton.

Een tweede lichtpunt zou kunnen zijn dat Europa iets meer begrip zou opbrengen voor het USA standpunt mbt dit tribunaal dat niet meer blijkt te zijn dan het zoveelste UN-schaamblad met ontelbare vetbetaalde postjes voor "who knows who".

Waarom gaan "la Signora en C°" niet helpen bij de tienduizenden beklaagden in Ruanda die al meer dan tien jaren wachten op een proces ?