20 jaar Reisleidersclub

Print
20 jaar Reisleidersclub

20 jaar Reisleidersclub

Hasselt

Hasselt -

Op zaterdag maakten de reisleidersclub van Genk een verrassingsreis om hun 20ste verjaardag te vieren

Na een aantal tips hadden de meeste door dat de eindbestemming in ’s Hertogenbosch zou liggen, een reisleider kan zich nu eenmaal goed oriënteren.


Het was een schitterende gelegenheid om nog even bij te praten met de collega’s en tegelijkertijd een stad te verkennen
Het is al twintig jaar geleden dat de eerste afgestudeerden reisleiders, aan het Syntra te Genk, een clubke oprichten. Intussen is dit clubke uit gegroeid tot de oudste, grootste, beste en ja, enige reisleidersclub in België. Op vele plaatsen zijn ze er al mee begonnen maar het is slechts op één plaats gelukt, hier in Limburg. Dank zij de geweldige inzet van een bestuur dat telkens weer opnieuw zorgt voor prettige samenkomsten en bijscholingen.
Het moet niet altijd zo serieus zijn vandaar deze uitstap, want een reisleider moet niet altijd voor de groep uitlopen, hij of zij kan ook genieten van het werk van een ander. Deze maal konden ze in het kielzog van hun voorzitter Josefine Vreven kennis maken met deze gezellige stad.

Misschien voel je er iets voor om ook als reisleider aan het werk te gaan? Werken noemen ze het wel niet, want wat is er mooier dan van je hobby je beroep maken?


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio