Tweede jaar Spaans van PCVO Maasland sluit het jaar feestelijk af

Print
Tweede jaar Spaans van PCVO Maasland sluit het jaar feestelijk af

Tweede jaar Spaans van PCVO Maasland sluit het jaar feestelijk af

Maasmechelen

Maasmechelen -

De cursisten van het tweede jaar Spaans bij PCVO Maasland hebben het schooljaar op een gepaste wijze afgesloten. In de laatste les werd gewerkt rond de ‘Spaanse keuken’. Terwijl in voorgaande lessen al ‘tortilla de patatas’ en ‘alioli’ aan bod kwamen, viel nu de keuze op ‘paella’.


Onder leiding van de enthousiaste docente Rosaria Montero-Campos werden de verschillende soorten besproken. Vervolgens kwamen de ingrediënten en de bereidingswijze van de Valenciaanse paella aan bod. Vanzelfsprekend gebeurde dit alles in het Spaans.

In het tweede gedeelte mochten de cursisten vragen stellen aan de Spaanse kok van dienst die al begonnen was met de bereiding van de paella. Bij een aangepast drankje en typische Spaanse muziek werd met volle teugen genoten van het heerlijke gerecht.

De cursisten mogen terugblikken op een geslaagd schooljaar waarin ze dankzij de gepassioneerde docente veel bijleerden. Buiten de mooie taal, komen in de lessen ook de Spaanse cultuur, elementen uit de rijke geschiedenis en de geografische ligging van bepaalde streken en steden aan bod.
Een absolute aanrader en dus uitkijken naar volgend schooljaar.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio