Educatieve expositie van stadstekenaar in Lommelse bieb

Stadstekenaar Bart Proost en scenarist Barcas publiceerden al twee straffe strips over Alexander De Grote. Voor kinderen en volwassenen! Op deze expo 'Alexander De Grote en de Taal van het Beeldverhaal' - in de Lommelse bib - maak je kennis met historische feiten en mythologische weetjes over de tijd van deze heldhaftige krijgsheer.

bart proost

Ook leer je er meer over de kunst van 'het vertellen van verhalen in strips'.

Deze tentoonstelling is gericht op alle leeftijdsgroepen. Een educatieve bundel bij deze expo voor scholen (doelgroep: 9- tot 14-jarigen) is te verkrijgen op aanvraag via de bibliotheek (mail: linda.vandermierde@lommel.be).

De expo wordt geopend op woensdag 11 juni om 14u in de inkomhal van de bib door schepen Rita Philippo. Zowel stadstekenaar Bart Proost als scenarist Barcas zijn van de partij voor een signeersessie. En Alexander De Grote zelf, die zal het lint doorhakken!

Jeugdige bezoekers kunnen tijdens deze opening bovendien ook kennismaken met het nieuwe album, 3-D-knipvelletjes uitwerken met de personages uit de strip of enkele gratis prenten inkleuren.

Van 11 juni tot 31 juliBib LommelVan 10-12/14-19 uur / Zaterdag van 10 tot 16 uurGratis toegang!

lommel.bibliotheek.be

www.alexanderdegrote.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio