Neerpelt verwelkomt eerste Belgisch Kampioenschap G-Baseball

Op donderdag 5 juni gaat het echt gebeuren: het eerste Belgisch Kampioenschap G-Baseball wordt gespeeld in Neerpelt.

Het Kampioenschap is een bijzonder initiatief van de Noord-Limburgse Baseball en Softball Vereniging Nstars en vindt plaats op de baseballvelden van Scoutsrally.

gemeente Neerpelt

Het wordt een sportief eendaags tornooi met deelname van een tiental teams bestaande uit jongens en meisjes van BuSO scholen uit Limburg en Antwerpen.

Het gaat voor deelnemers, begeleiders, vrijwilligers, supporters en bezoekers een boeiende en sportieve dag worden met veel sportiviteit, randanimatie, American food & drinks en meer.

Het eerste Belgisch Kampioenschap G-Baseball is meteen al internationaal getint door de deelname van een G-Baseball Team uit Nederlands-Limburg en door de enthousiaste medewerking van enkele Amerikaanse Baseballers.

Kom ook kijk en supporteren! Iedereen is welkom en de inkom is gratis.

Wanneer: donderdag 5 juni van 10 tot 15 uurWaar: Scoutsrally, Ralleylaan 3, NeerpeltInkom: gratis

G-Baseball is een speciale vorm van Baseball voor iedereen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De Nstars hebben in december 2012 G-Baseball gelanceerd in België en zijn flink bezig de G-Baseball activiteiten verder uit de bouwen vanwege de vele aanvragen en het enthousiasme bij de deelnemers.

Het Belgisch Kampioenschap G-Baseball is een samenwerking met KBBSF/VBSL, Provincie Limburg, Gemeente Neerpelt, Provinciaal Domein Dommelhof en Scoutsrally.

Meer info vind je op www.nstars.be of via info@nstars.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer