U15 AA-Rekem op internationaal toernooi in München

Tijdens het paasweekend is de U15 van AA-Rekem naar München afgezakt om er deel te nemen aan de Bayer Trophy. Op dit internationaal toernooi nemen zo een 104 ploegen deel uit zeer diverse landen. Zaterdag vonden de wedstrijden op kunstgras plaats, wat toch even wennen was voor de voetballers.

johan kusters

Desondanks hebben ze een puike prestatie neergezet. Er was dan ook een zucht van opluchting hoorbaar toen ze op zondag een echt grasveld zagen. Op deze dag moest iedere wedstrijd beslecht worden om uiteindelijk een winnaar aan te duiden. Hierdoor eindigde zowel de eerste als de laatste wedstrijd met een penaltyreeks. Jawel hoor, de spanning op en naast het veld was te snijden, maar uiteindelijk kon het feest beginnen. Een derde plaats op zo een evenement is zeker niet mis. Dikke proficiat aan de voetballers en zeker de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben niet vergeten.

Staand: Hoefs Niels, Jean, Von weersch Owen, Hoefs Sander, Dupont Bavo, Slootmaekers Brecht, Bellaert Stef, Kusters Emiel, Bellaert Benny, Vuurstaek Sander, Janssen Damy, Kicken Nicky,Gehurkt:Pinxt Stef, Beckers Michael, Christoffels Toon, Kulowany Mischa, Verspagen Roderick, Vanderhallen Natan, Hautcourt Wouter.Niet op foto: Weinberg Max (blessure)

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio