Studenten PXL stunten voor Amnestygroep Hasselt

De studenten van de PXL hielden 3 dagen tijdens de middagpauze een grote schrijfactie voor Amnestygroep Hasselt. De groep bestaat dit jaar 30 jaar en wilde dat vieren met een grote inhoudelijke actie. Op maar liefst 5 locaties verzamelden de studenten handtekeningen voor de petitie “Stop verkrachting in België”, de nationale schrijfactie in de internationale campagne van Amnesty International “My Body, My Rights”.

Melissa Gevers

De studenten zorgden ervoor dat het een echt feestjaar wordt voor de Amnestygroep, want ze hebben hun actie onwaarschijnlijk goed gedaan. Ze haalden in het totaal bijna 850 handtekeningen op.

Voor de studenten aan hun actie begonnen, kregen ze eerst een woordje uitleg over de campagne en de schrijfactie van een medewerker van Amnesty International Vlaanderen. Zo leerden ze de achtergrond van hun actie kennen.

Amnestygroep Hasselt is ontzettend tevreden over de actie en bedankt PXL, het personeel en de studenten die voor de organisatie zorgden. Ook iedereen die de petitie ondertekende krijgt een welgemeend dankjewel van de groep.

Na het afsluiten van de actie wordt de petitie overhandigd aan de formateur.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio