Koning voetbal tijdens schoolfeest van het Opwermerke

Werm baadde in een stralende zon vorige zaterdag toen de leerlingen van lagere en kleuterschool Het Opwermerke hun schoolfeest vierden.

In het jaar waar de Rode Duivels centraal staan, was ook hier de rode draad koning (voet)bal. De speelplaats was omgetoverd tot een groot terras voor ouders, grootouders en andere sympathisanten.

Guido Wijnen

De kinderen konden zich helemaal uitleven in spelletjes die allemaal met een of andere bal moesten worden gespeeld (handbal, tafeltennis, basketbal, werpen met bal, vangbal, springbal,….). Met een volle pretkaart konden de kinderen dan terecht in de ballenwinkel waar prijsjes konden geruild worden allemaal in het thema van de bal. Ook de hapjes waren Belgisch of voetbalgericht met bouletten, kaasbolletjes, cake-pops,…. Hoogtepunt van dit gezellig schoolfeest was de penaltycup waarbij de juffen trapten op een (leeg) doel. De winnaar van pronostiek mocht naar huis met een gesigneerde bal van alle spelers van KRC Genk. Directie, leerkrachten en leerlingen danken alle aanwezigen en vooral de mensen van de ouderraad die meer dan hun beste beentje voorzetten.

Met een dankwoord en de slogan “school maken doe je samen”, besloot directeur Jan Daenen de geslaagde namiddag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio