thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Leden Okra Paal leren veilig elektrisch fietsen

Een cursus op maat bij Okra Paal op donderdag 15 mei. Elektrische fietsen, ze zien er uit als gewone fietsen maar hebben een elektrische motor die de inspanningen om vooruit te geraken deels overneemt. Ze zijn praktisch en gemakkelijk en bieden mee een oplossing voor de mobiliteitsproblemen en de opwarming van de aarde.

André Caubergs

Lesgever R. Swennen gaf in de parochiezaal een zeer leerrijke en boeiende uitleg over deze fietsen. Met dia’s werd de uitleg nog duidelijker weer gegeven. Ook werden nuttige tips gegeven voor degenen die al een elektrische fiets hadden.

Een hele brok maar de Okra-leden hebben zeker veel kennis bijgeleerd. Tijdens de pauze smaakte de lekker gebakken wafel met een tasje koffie heerlijk. Nog wat napraten over fietsen en dan kwam het praktisch gedeelte: rijden met een elektrische fiets.

Via de zorgwinkel werden er 3 verschillende fietsen ter beschikking gesteld. Op slag waren we verkocht want wat reed zo’n fiets toch gemakkelijk! Of we eentje gaan kopen? Alleszins werden de deelnemers beloond met een exclusieve voordeelbon van 260 € of 230 € korting als mooie afsluiter. Nog veel fietsplezier en dan … naar huis.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio