thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Een hart voor Limburg in de Unie

Van 21 juni tot 5 oktober worden Hasselt en Genk artistiek met mekaar verbonden in een kunstroute van nationale en internationale kunstenaars, de zogeheten “Unie Hasselt-Genk”.

De Rotaryclubs van Hasselt en Genk-Noord hebben daar echter niet op gewacht om hun inzet voor het goede doel aan mekaar te koppelen.

jef gabriels

Op de drukbezochte Radio 2 Tuindag in Bokrijk stonden ze op 1 mei broederlijk samen om eendjes aan de man te brengen voor “Een hart voor Limburg”. Dat is de aktie waar Kim Clijsters meter van is. Op deze bijzondere dag was iedereen winnaar, want elke koper van een eendje kon meteen via het Rad van Fortuin een prijs winnen, een doosje appelen van de veiling van Borgloon, een kaarsje van het Genker Plantencentrum, potloodjes, een jojo of zelfs een paraplu. Die zou later op de dag nog goed van pas komen…

Op 25 mei racen al deze eendjes op de Demer in Hasselt. De winnaar haalt een Mercedes A binnen. De goede doelen van “Een hart voor Limburg” varen er wel bij (www.limburgse-eendjesrace.be).

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio