thumbnail: null
thumbnail: null

Pallieterschool zwaait klusjesman Jean uit

Afgelopen dinsdag was de laatste dag van Jean Morren op de Speciale Basisschool Pallieter in Overpelt. Jean mag op verdiend pensioen en mocht zeker eens in de bloemetjes gezet te worden. Hiervoor werden alle leerlingen van de school verzameld en zongen ze de 'klussenblues' met een tekst die op het lijf van onze Jean geschreven was.

Noëlla Schildermans

We konden de afgelopen jaren steeds bij Jean terecht voor de meest uiteenlopende klussen op school. Hamer, bijtel, zaag... met alle gereedschap kan Jean overweg. Speeltuig, klimrek, wip... alles waar nog maar een beetje sleet op zat werd door Jean hersteld. Daarnaast zorgde hij er voor dat onze schoolomgeving, paadjes en speelplaats er steeds piekfijn uitzag, richtte hij onze dierenhokken in en had hij steeds een oplossing voor kleine defecten in de klassen.

Maar ook voor de kinderen van onze school was Jean iemand om naar op te kijken: Ze stonden vaak met open mond toe te kijken hoe handig Jean hun fietsen kon herstellen. Het was dan ook niet vreemd dat de kinderen hem ook uitdrukkelijk wilden bedanken. Uit verschillende klassen kwamen geschenkjes, tekeningen en een waanzinnige vuurpijl, gevolgd door een luid applaus. Ook het schoolbestuur, de directie en de leerkrachten van Pallieter wilden Jean bedanken voor zijn jarenlange inzet met enkele mooie cadeaus waaronder een echt gesigneerd T-shirt van Pallieter. We kunnen Jean niet genoeg bedanken voor zijn werk op school.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio