thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Sportdag op Tandem

Donderdag 24 april was het weer zover. De grote sportdag van Tandem in het Demerstrand in Diepenbeek.’s Morgens na het koffiemoment werden de gasten en het sportmateriaal bij elkaar gezocht en kon de sportiefste dag van het jaar beginnen.Als opwarming werd er gedanst, alle ledematen werden losgeschud op de maten van de muziek.

Linda Tielens

De begeleiding had een mooie choreografie uitgewerkt waardoor jong en oud kon deelnemen.

Vervolgens werden de gasten in groepen verdeeld en werd er gestreden naar de overwinning in het hockey. De kok had gezorgd voor een heerlijke picknick tijdens de middagpauze, waardoor de hongerige magen gevuld werden.

Na de middag werden de gasten opnieuw in groepjes ingedeeld en werd een netbalwedstrijd gehouden. De gasten hebben de begeleiders net zoals vorig jaar kunnen verslaan. Dit bewijst dat de wekelijkse trainingen hun vruchten afwerpen en dat onze gasten echte kampioenen zijn. Een stille hint voor de begeleiders om misschien naar volgende sportdag toe een extra training in te lassen.Als afsluiter werden rek- en strekoefeningen gedaan op muziek zodat spierpijn, van de inspanningen die werden geleverd, zou uitblijven.De gasten hebben genoten van deze uitstap en zeker van de medailles die ze weer mee naar huis mochten nemen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio