CVO13 op Vertelfestival

Print

CVO13 op Vertelfestival

Sint-Truiden -

Hou je van verhalen? Lees je ze soms voor of luister je er nog graag naar?
De cursisten Frans van Volwassenenonderwijs CVO13 werden ondergedompeld in verhalen tijdens het Vertelfestival in Alden-Biesen. Vertellers An Borlée en François Vincent vertelden om beurt magnifieke verhalen aan zowel beginners als gevorderden.

Verhalen op hun niveau gekneed, aangevuld met de nodige mimiek, gebaren en muziek.
“Een betoverende sfeer waar we anderhalf uur van genoten hebben”, vertellen de cursisten.
“Dit is het zevende jaar op rij dat ik er met mijn klassen naartoe ga”, vertelt docente Marlène Rasir ons. “De stijl van de vertellers verschilt altijd, de verhalen natuurlijk ook. Het is telkens een mooie, leerrijke avond waar cursisten van genieten. Ze zien, jaar na jaar, hun vorderingen. Ze begrijpen steeds meer en leren vanaf het beginnersniveau te genieten van deze mooie taal. De doelen werden zeker bereikt!”
Een vertelavond heeft zeker zijn plaatsje bij het programma Frans maar ook bij andere talen. Wil je meer info, neem gerust een kijkje op www.cvo13.be. Onze opendeurdag vindt plaats 18 mei in de vestiging in Sint-Truiden, Tichelrijlaan 1. Je bent van harte welkom op onze infostanden voor meer uitleg over het volledig aanbod. Hopelijk tot dan!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio