Fadim stelt nieuwe liedjes voor in Drongen

Print

Fadim stelt nieuwe liedjes voor in Drongen

Kortessem -

Fadim's 20 nieuwste nummers werden op dinsdag 29 april in Drongen voorgesteld met publieksjurering aan een selecte groep.

Deze groep had de absolute primeur om naar de nieuwe liedjes van dit jong talent uit Vliermaal te luisteren en beoordeelden persoonlijk welk zij het mooiste nummer vonden.

Van het nummer dat de meeste punten kreeg, zal er dan op 6 mei een tv-clip gemaakt worden alsook de clip voor de tv-campagne van de full-cd.
De Tv-campagne begint op 3 juli op VTM, Ment-TV, Vier TV, Vijf TV en Vitaya.
De eerste Full-cd van Fadim zal op 27 Juni in de winkels liggen.
In de POP100 NL week 17, staat Fadim met "Telkens Ik Jou Nodig Heb" op de tweede plaats. KWAM BINNEN OP PLAATS 74 EN STAAT er AL 6 WEKEN genoteerd, waarvan 3 weken op plaats 2

In de MENT TV Vlaamse Top 10 kwam hij vorige week met het nummer "Telkens Ik Jou Nodig Heb" als nieuw binnen op de negende plaats.
Op 13 mei volgt er de Tv-opname voor het praatprogramma “MENT OP ZONDAG met Herbert” dat uitgezonden zal worden op zondagnamiddag 15 juni en nog later op de avond de Tv-opname voor Anne-TV voor het programma Annes Café waar dan zijn nieuwste single zal voorgesteld worden. Welk nummer dit wordt hangt af van het nummer dat op 29 april als winnend nummer van de publieksjurering uit de bus kwam.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio