Bekijk hier de uitslag van het Limburgs kampioenschap kruisboog schieten

Print
Bekijk hier de uitslag van het Limburgs kampioenschap kruisboog schieten

Bekijk hier de uitslag van het Limburgs kampioenschap kruisboog schieten

Neerpelt -

Op zondag 27 april werd de achtste wedstrijd van het Limburgs kampioenschap kruisboog schieten gehouden, deze wedstrijd werd georganiseerd door De Rozeknop uit St. Huibrechts Lille.

De schutters van deze vereniging liet dan ook zien dat zij op eigen terrein hun mannetje konden staan, zij behaalde op hun wedstrijd maar liefst 5 medailles, hier volgt dan de volledige uitslag van deze wedstrijd:

Super Liga de personele prijs ging naar Snoeckx luc van Willem Tell met 100 punten, tevens behaalde Luc ook de kampioen in deze reeks met 199 punten.


In de Ere-Afdeling was de eerste plaats voor Lemmens Wim van K.V.N.A. met 97 punten, tweede werd Jansen Werner van De Rozeknop met 97 punten en derde werd Kerkhofs Rik met 96 punten, De kampioen ging naar Jansen Werner van De Rozeknop met 193 punten.

In de 1ste Afdeling was de eerste plaats voor Peeten Pierre van Ons Genoegen met 98 punten, tweede werd Monten Ingrid van K.V.N.A. met 97 punten, en derde werd Leen Luc van Willem Tell met 96 punten, De kampioen ging naar Monten Ingrid met 193 punten.

In de 2de Afdeling was de eerste plaats voor Jansen Rony van De Rozeknop met 95 punten, tweede werd Triekels Matty van Wilhelm Tell met 93 punten, en derde werd Vaes Rita van Ons Genoegen met 93 punten. De kampioen ging naar Triekels Matty met 186 punten.

In de 3de Afdeling was de eerste plaats voor Paesmans Frank van Willem Tell met 96 punten, tweede werd Engelen Linda van de Derby Schutters met 94 punten, en derde werd Rijnders Maria van de Derby Schutters met 89 punten. De kampioen ging naar Paesmans Frank met 188 punten.

Bij de jeugd afdeling ging de eerste plaats naar Jansen Jenthe van De Rozeknop met 95 punten, tweede werd Beckers Arne van Willem Tell met 90 punten. De kampioen ging in deze afdeling naar Jansen Jenthe van De Rozeknop met 181 punten.

Bij de korpsen in de Ere-Afdeling blijft Willem Tell aan de leiding met 6123 punten. In de 1ste afdeling staat De Rozeknop aan de leiding met 5828 punten zij staan 3 punten voor op K.V.N.A. hier zal het nog spannend worden, daar er nog twee wedstrijden moeten geschoten worden.

Foto hier onder de schutters van De Rozekop v.l.n.r.. Jansen Marcel, Jansen Rony, Jansen Werner, Jansen Arno en jeugd schutster Jansen Jenthe.

De Rozeknop dank alle schutters voor deze spannende wedstrijd en sportief gedrag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio