Jeugdkoor @musica gaat musiceren en verbroederen met de wereld

Print

Jeugdkoor @musica gaat musiceren en verbroederen met de wereld

Herk-de-Stad -

Tijdens het 62ste Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt zal ook het Jeugdkoor @musica uit Herk-de-Stad optreden voor de internationale jury.
Het Jeugdkoor @musica treedt aan in de reeks B (Gelijkstemmige jeugdkoren) en dit op zondag 4 mei 2014 om 13:10 in het Hubertustheater Wico campus St.

-Hubertus te Neerpelt. Het is de eerste keer dat het jeugdkoor @musica deelneemt aan het muziekfestival.

Wie nog meer wil zien en horen kan van 1 tot en met 4 mei in en rond Neerpelt terecht. Elke dag zijn er een dertigtal juryconcerten, gevolgd door een uitbundige parade en proclamatie. Beslist de moeite waard om te komen luisteren en meebeleven.

Op donderdag 1 mei opent het 62e Europees Muziekfestival voor de Jeugd met een sfeervolle Kick-off en daarna een totaalspektakel "A Taste of Neerpelt". Een ander hoogtepunt vormt de sing-in "Sing a song" op vrijdag 2 mei. Op zaterdagavond 3 mei zal tijdens de happening "Sweet sweet music", zoete muziek uit diverse Europese streken de musicerende gasten alle harten raken.
Het EMJ heeft de reputatie één van de betere festivals te zijn op wereldvlak. Zowat 3500 jongeren uit 25 landen zullen op talloze locaties in en rond Neerpelt het beste van zichzelf geven. Neerpelt verwacht zo maar eventjes 90 koren. Alle info is te vinden op www.emj.be.

Zie ook www.atmusica.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio