Eendracht Mechelen a/d Maas: 5x goud, 2x zilver en 1x brons

Print

Eendracht Mechelen a/d Maas: 5x goud, 2x zilver en 1x brons

Maasmechelen -

Eendracht Mechelen a/d Maas heeft zijn eerste jaar als fusieclub afgelopen weekend afgesloten. Van de 38 ploegen die deze voetbalclub in competitie brengt, zijn er 15 ploegen dewelke een klassement hebben. Van deze 15 ploegen zijn er 5 kampioen geworden, 2 ploegen eindigden 2e en 1 ploeg eindigde 3e.

Kampioen werden de provinciale beloften (olv Luc Vrijens), het G-team niveau-4 (olv Peter Vandermeulen, Luc Ramaekers en David Demandt) de U15 provinciale reeks-1 (olv Kevin Czornyj), de U13 provinciale reeks-1 (olv Seppe Polliciardi) en tot slot de U13 gewestelijke reeks-K (olv Ludo Ramaekers en Kurt Dexters).
Eindigden eervol tweede: de gewestelijke U15 reeks-C (olv Jef Erkens) en het G-team niveau-2 (olv Peter Vandermeulen, Luc Ramaekers en David Demandt.) En tot slot was de bronzen kampioen voor de U13 provinciale reeks-3 olv Simon Wagner.

Op zaterdag 3 mei strijden nog 2 jeugdteams voor de Limburgse kampioen: U15 neemt het op tegen Brustem VV om 13u in Koersel en de U13 neemt het op dezelfde locatie om 16u30 op tegen Wellen KVK.

Op zondag 4 mei strijden nog 2 teams voor de Limburgse beker, met name de U10 olv Jurgen Meyers (9u in Thes) en de U13 olv Seppe Polliciardi (om 12u55 in Thes).

Dit sportief succes is voornamelijk te danken aan de vele trainers en jeugdcoördinatoren die dag in dag uit, in weer en wind, 500 spelers zowel op technisch, tactisch, fysisch en mentaal vlak beter maken.

Door deze sportieve prestaties hebben zich ook weer spelers in de kijker gespeeld van enkele grote ploegen. Na Kenneth Schuermans (Westerlo), Olivier Vliegen, Rimke Urlings en Aïsa Pareyn (Standard Luik) maken opnieuw enkele spelers de overstap naar eerste nationale clubs KRC Genk en Westerlo.

Dit sportief hoogstaand seizoen wordt op zaterdag 10 mei om 16 uur afgesloten met een BBQ mét kampioenenhuldiging. Kaarten te verkrijgen bij het oudercomité.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio