Sthep dienstencheques breidt uit naar ouderen en zieke mensen

Print

Sthep dienstencheques breidt uit naar ouderen en zieke mensen

Peer -

Sthep Care speelt in op de steeds groeiende vraag is naar hulp in het huishouden bij oudere en/of zieke personen. Om dit publiek op een gepaste wijze te helpen, ontwikkelde Sthep dienstencheques, gevestigd in Peer (site Esmeralda) een nieuw concept: ‘Sthep Care’.

“In eerste instantie richtten wij ons vooral op tweeverdieners, maar dat neemt niet weg dat wij als organisatie geen oog moeten hebben voor een nieuwe doelgroep die zich steeds meer aanmeldt.” vertelt Manager Wendy Janssen.
“Sthep Care is een perfecte aanvulling op de bestaande hulpverlening die aan huis komt. Onze huishoudhulpen doen alle huishoudelijke taken waaronder poetsen, wassen, strijken, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De thuisverpleging of een verzorgende van een gezinszorgdienst kan aanvullend werken voor de persoonsverzorgende taken.” vertelt Wendy Janssen.

Het takenpakket bij Sthep Care-gezinnen is diverser. “Veel ouderen of zieken zijn niet in de mogelijkheid om naar de winkel te gaan of om een verse maaltijd te bereiden. Wij doen dat voor hen.” zegt Viviane Geunens, huishoudhulp bij Sthep Care.
De bestaande succesvolle werking van Sthep blijft ook van toepassing voor Sthep Care. “Onze jobcoaches komen steeds vooraf op huisbezoek. Hierdoor spelen we op een gepaste manier in op de wensen van klanten en kunnen er goede afspraken gemaakt worden. Onze jobcoaches blijven het eerste aanspreekpunt voor klanten. Ook de kwaliteitsbewaking blijft door hen gegarandeerd.” verduidelijkt Wendy Janssen. “Het voordeel is dat de klant steeds op dezelfde huishoudhulp kan rekenen en dit op de afgesproken dag(en). Hierdoor kunnen zij op een minimum aan continuïteit rekenen.”
Vragen over Sthep Care? Bel ons 011/81 37 47. Wij helpen u graag !
Meer info: http://www.sthep.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio