Eerste overwinning Marleen Reijnkens in Haspengouw Challenge

Print
Eerste overwinning Marleen Reijnkens in Haspengouw Challenge

Eerste overwinning Marleen Reijnkens in Haspengouw Challenge

Kortessem -

Marleen Reijnkens uit Kermt is aangesloten bij de Runners van Kortessem en is ook lid van het nieuw GS Running Team. Na verschillende ereplaatsen, altijd juist buiten het podium, volgde zij sinds een zestal maanden een aangepaste loopschema op haar maat geschreven en met succes.

Op de 5km van de Paasrun in Boxbergheide, de week voor Pasen, was zij al 1ste dame en was dus heel tevreden. Maar haar mooiste uitslag behaalde zij verleden zaterdag op de 12,3 km van Linter Loopt, waar zij eerste Dame+45 werd. Haar passie voor het lopen en haar gedrevenheid zijn de reden van dit succes. Wij wensen haar nog veel van die succesvolle dagen.

Het GS Running Team presteerde alweer sterk in Linter, met 7 podiumplaatsen: Pascal Van Marcke( 3de algemeen) en Lode Raskin werden respectievelijk 1ste en 3de bij de Heren+45, Marc Hiemeleers werd 1ste Heer+55, Judith Aurich werd 2de Dame senior, Luisa Frisina werd 3de D+35 en Henriette Plevoets werd 2de D+45. Peter Vossius, Chris Wouters, Jurgen Cosemans, Georges Vanschoonwinkel, Rudy Bleus en Ria Voets ,de andere lopers van het GS Running Team liepen ook een heel verdienstelijk wedstrijd.
Proficiat aan al deze lopers.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio