Pannenkoeken eten voor Think Pink op 3 mei

Print
Pannenkoeken eten voor Think Pink op 3 mei

Pannenkoeken eten voor Think Pink op 3 mei

Beringen -

Op 6 augustus starten in Gent 10 vrouwen hun fietstocht naar Barcelona. Zij doen dit ten voordele van Think Pink die het onderzoek naar borstkanker steunt. Enige Limburgse in de groep is Sabine Claes uit Beringen. Samen met haar collega's wil zij in 16 dagen de 1780 km naar de Catalaanse hoofdstad overbruggen.

Daarom organiseert Sabine op 3 mei samen met het buurtcomité van de Eikenstraat in Beringen een pannenkoekennamiddag. Als vroedvrouw en lactatiekundige maar ook als vrouw en moeder ligt de problematiek haar nauw aan het hart. "Het is opvallend hoeveel vrouwen door deze verschrikkelijke ziekte fysiek maar ook psychisch getekend zijn. Dankzij moderne technieken en doorgedreven onderzoek zijn er de laatste jaren grote stappen voorwaarts gemaakt. Maar er is nog steeds veel onderzoek en dus veel geld nodig."

Wie niet naar de pannenkoekennamiddag kan komen, kan Sabine nog altijd steunen via http://www.ladiesfunsports.be/ride2barca/deelneemsters. Onderaan de bladzijde vind je Sabine. Via doorklikken kan ook jij het goede doel steunen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio